Amor per l’oci i el shopping a Parc d’Aro

Si les compres i l’oci són la vostra passió (o la de la vostra parella) Parc d’Aro és la millor idea per aquest Sant Valentí!

Ja sigui per regalar o regalar-vos un sopar, una sessió de cine en parella, una partida de bowling, compartir una deliciosa crêpe… o escollir entre una pila d’establiments quelcom especial. Trobareu perfumeria, material esportiu, calçat, objectes de decoració, complements, electrònica, llibres…

A Perfumeria d’Aromes teniu la promoció d’aigües fresques d’Angel Schlesser amb el tamany de 100ml a 9,95€ i el de 150ml a 14,95€.

promocio_sant_valenti_perfumeria

A CASA SHOPS, amb la compra del vostre article obtindreu un 20% de descompte fins el 16 de febrer donant el codi VALENTINE2020.

casa_shops_regls_sant_valentiSi voleu sorprendre a la parella amb un bon vi, a Wine Palace podeu aprofitar la seva promoció del 5% de descompte en compres de vins rosats.

promocio_vins_sant_valentiI si busqueu un regal per un enamorat o enamorada de la tecnologia, a Worten trobareu productes en promoció fins el 14 de febrer.

promocions_sant_valenti_worten
Ja ho sabeu, aquests dies teniu una cita!

Comparteix l’artícle:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *