Com participar en els sortejos de Parc d’Aro.

Voleu guanyar fantàstics premis amb els sortejos del 10è aniversari de Parc d’Aro? Aquí us expliquem com aconseguir-los:

 • Sorteig setmanal de regals directes:
  Per compres superiors a 10€ per dia a qualsevol dels establiments del centre comercial, entreu al sorteig setmanal de regals directes! Només cal que us dirigiu amb el vostre tiquet de compra a la botiga Regal’aro i allà ompliu la butlleta per participar al sorteig. Cada dissabte a la botiga Regal’aro a les 8 de la tarda, i durant 10 caps de setmana del 30 de juny a l’1 de setembre, celebrarem el sorteig. Els premis consisteixen en obsequis dels establiments de Parc d’Aro.
  Hi ha 230 obsequis que esperen guanyador!
 • Sorteig final de 1.000€:
  I els que no hagueu estat premiats amb els sortejos setmanals no us desanimeu! Les butlletes restants entraran en un sorteig final el 8 de setembre de 2012 de 1000€ per gastar durant tot un dia de setembre a Parc d’Aro i un cap de setmana per a 2 persones a l’hotel de 4 estrelles Nautic Park de Platja d’Aro.
 • Sorteig pels nostres fans de facebook i seguidors de twitter:
  A més, entre tots els fans de la nostra pàgina al facebook i els seguidors del twitter de Parc d’Aro sortejarem un cap de setmana a l’hotel Nautic Park amb circuit termal inclòs!

Des de Regal’aro contactarem amb els guanyadors dels sortejos, però també podeu informar-vos dels guanyadors setmanals al nostre web, facebook, twitter o al mateix centre comercial.

Molta sort a tots i totes!!!

 

 

 

Comparteix l’artícle: