Llums, càmeres… Parc d’Aro en acció!

A Parc d’Aro estem de rodatge! El centre comercial de Platja d’Aro és una de les localitzacions escollides pel rodatge de la pel·lícula espanyola Tercer Grado, que compta amb els actors Jesús Lloveras,  Sara Casanovas i Javi Beltrán com a protagonistes.

No et perdis el rodatge de la trepidant escena d’acció d’una atracament que tindrà lloc durant tot el dia d’avui i demà a les instal·lacions de Parc d’Aro. Quina emoció! L’equip tècnic de la pel·lícula porta treballant tot el matí per tenir-ho tot a punt:

el-tercer-grado-parc-daro  el-tercer-grado-parc-daro-2

Vols saber-ho tot de la propera gran Road Movie d’acció? Visita la pàgina de Facebook de El Tercer Grado.

Comparteix l’artícle:

Una resposta a Llums, càmeres… Parc d’Aro en acció!

  1. Retroenllaç: El Tercer Grado a Parc d’Aro | Parc d'Aro · Centre Comercial de Platja d'Aro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *