Aquest estiu no et trauràs Parc d’Aro del cap!

barrets parc daro

Bowling 14 pistes, cinema de 8 sales, cafeteria, restaurants, moda, esport, bricolatge, mascotes, tecnologia, alimentació, llar, perfumeria, llibreria, regals, joguines, sabateria, hotel…

A Parc d’Aro hi pots fer tantes coses… que no te’l podràs treure del cap! 

Aquest estiu et regalem un barret del teu centre d’oci a Platja d’Aro realitzant una compra mínima de 20€ a qualsevol dels nostres establiments. Només has de presentar el teu tiquet de compra a Regal’Aro!

A més a més, et pots emportar regals directes! Entrades de cinema, obsequis sorpresa, partides de bitlles, cafès, gelats, àpats gratuïts… i molt més!  Aconseguir-los és tan senzill com penjar una fotografia teva amb el barret al Facebook de Parc d’Aro o bé al teu Instagram utilitzant el hashtag #parcdaro, i ensenyar-la també a Regal’Aro.

T’esperem!


Normes de participació:

· Màxim un barret per persona i compra.
· Regal de barrets fins a final d’existències, amb límit d’existències setmanal fins al 31 d’agost.
· Màxim un regal directe per persona i fotografia.
· Parc d’Aro es reserva el dret de fer modificacions en la promoció i anular les participacions que no compleixin la normativa o no es considerin adequades.
· Imprescindible presentar el tiquet de compra per recollir el barret i mostrar la fotografia penjada a les xarxes socials per obtenir el regal directe.
· Els regals no podran ser canviats ni substituïts per diners a petició dels premiats.
· Tots els regals s’hauran de recollir a la botiga Regal’Aro.

Comparteix l’artícle:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *