AKI ofereix preus perfectes per a l’ocasió

Si heu pensat en fer canvis a la vostra llar, ara teniu l’oportunitat a uns preus perfectes per a cada ocasió. Entre el 26 de juliol i el 18 d’agost a AKI podreu trobar els millors preus per posar al dia casa vostra i gaudir dels bons moments. No perdeu aquesta oportunitat i visiteu-nos! AKI us ho posa fàcil!

A més dissenyeu la vostra pròpia combinació pel vostre garatge o traster i guanyeu espai i comoditat.  PROMOCIÓ del 20% de descompte en prestatgeries metàl·liques amb cargols. Oferta vàlida del 26 de juliol al 30 de setembre. A què espereu per venir?

Ens trobareu a: C/ Tramuntana, s/n. Polígon La Bòvila.
Centre Comercial Parc d’Aro
Tel. 972 828 894

Comparteix l’artícle:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *