EL RASCA D’ESTIU DE PARC D’ARO

base-post-SorteigEstiu24-0

El Rasca d’estiu de Parc d’Aro!

Aquest estiu…

COMPRA, RASCA I GUANYA!

Aconsegueix el teu RASCA fent una compra superior a 20 € a #parcdaro!

Sortegem 6 xecs de 200 € per gastar als nostres establiments i molts premis directes!

Del 8 de juliol al 8 de setembre de 2024 (o fins a esgotar existències)

Què has de fer?
1 · FES UNA COMPRA SUPERIOR A 20 € A PARC D’ARO
2 · PRESENTA EL TEU TIQUET I RECULL LA BUTLLETA A @REGALARO
3 · RASCA LA BUTLLETA I DESCOBREIX EL TEU PREMI

IMPORTANT
S’entregarà una sola butlleta per cada tiquet de compra superior a 20 € realitzada a qualsevol establiment de Parc d’Aro.

Establiments de Parc d’Aro:

OCI
@ocine @ilusionamaskebowling

RESTAURANTS
#elcafetó #latorrada #lacanya #lacrepe @mcdonalds_es  #restaurantwokgu

⚽️ COMERÇOS
@regalaro  @perfumeriadaromes @wine_palace @bonarea_parcdaro  @tedi.deutschland @jysk_espana @maxcolchon.es @animalots_cat @leroymerlines
@casashops_espana @@merka @mediamarkt_es @d@decathlon @lidlespana  @aldi.es @caprabo_supermercats  #oticahome @veritas_supermercados

⛽️ SERVEIS
@rvhotels @farmaciamariamiquel @shell

La participació en el concurs suposa l’acceptació íntegra de les bases reguladores. Els guanyadors/es autoritzen de forma expressa a la captació i publicació de la seva imatge per part de Parc d’Aro, incloent-hi els mitjans en línia o comercials que consideri aquesta entitat.

En virtut de la normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal, mitjançant la present butlleta autoritza a què les dades personals facilitades siguin incorporades en un fitxer denominat CONCURSOS, responsabilitat de NOU CENTER D’ARO, SA a PG SANT JOAN DE PALAMÓS, 33-34 · 17230 PALAMÓS La finalitat d’aquest tractament és el control i la gestió dels concursos i sortejos que s’organitzen des de Parc d’Aro, així com la promoció i participació en aquestes. Aquestes dades seran conservades fins a la finalització del concurs o sorteig i entrega del corresponent premi. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones i seran conservades sempre que sigui imprescindible o legítim per la finalitat que es van captar. En qualsevol cas podrà iniciar la revocació del consentiment donat, així com exercir els drets d’accés, rectificació o supressió, la limitació del tractament o oposar-s’hi, així com el dret a la portabilitat de les dades. Aquestes peticions s’hauran de realitzar a NOU CENTER D’ARO, SA a PG SANT JOAN DE PALAMÓS, 33-34 · 17230 PALAMÓS. O bé per correu electrònic a info@parcdaro.com.

Comparteix l’artícle:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *