CAPTURA UN INSTANT DE NADAL A PARC D’ARO!

00-PosterConcursNadal23-XXSSCAPTURA UN INSTANT DE NADAL A PARC D’ARO!!

POTS GUANYAR 500€ PER GASTAR ALS NOSTRES ESTABLIMENTS I LOTS DE NADAL!!

1 · Fes-te una foto al nostre RACÓ NADALENC
2 · Segueix-nos a Instagram @parcdaro
3 · Comparteix la foto #parcdaro
4 · Etiqueta un amic a Instagram

Només pots participar amb una fotografia per perfil

1r premi 500€ PER GASTAR ALS NOSTRES ESTABLIMENTS
2n premi LOT DE NADAL
3r premi LOT DE NADAL

Teniu des del dia 25 de novembre fins al 31 de desembre per participar. El sorteig  tindrà lloc el 2 de gener de 2024. La participació en el concurs suposa l’acceptació íntegra de les bases reguladores. Els guanyadors/es autoritzen de forma expressa a la captació i publicació de la seva imatge per part de Parc d’Aro, incloent els mitjans en línia o comercials que consideri aquesta entitat.
En virtut de la normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal, mitjançant la present butlleta autoritza a què les dades personals facilitades siguin incorporades en un fitxer denominat CONCURSOS, responsabilitat de NOU CENTER D’ARO, SA a PG SANT JOAN DE PALAMÓS, 33-34 · 17230 PALAMÓS La finalitat d’aquest tractament és el control i la gestió dels concursos i sortejos que s’organitzen des de Parc d’Aro, així com la promoció i participació en aquestes. Aquestes dades seran conservades fins a la finalització del concurs o sorteig i entrega del corresponent premi. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones i seran conservades sempre que sigui imprescindible o legítim per la finalitat que es van captar. En qualsevol cas podrà iniciar la revocació del consentiment donat, així com exercir els drets d’accés, rectificació o supressió, la limitació del tractament o oposar-s’hi, així com el dret a la portabilitat de les dades. Aquestes peticions s’hauran de realitzar a NOU CENTER D’ARO, SA a PG SANT JOAN DE PALAMÓS, 33-34 · 17230 PALAMÓS. O bé per correu electrònic a info@parcdaro.com

Comparteix l’artícle:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *