AQUEST ESTIU VIU PARC D’ARO!

00-PostSorteigEstiu23Aquest estiu viu Parc d’Aro!
La teva fidelitat té premi!
Aconsegueix el teu obsequi fent una compra superior a 20 € a #parcdaro!

I si vols, participa en el sorteig d’estiu!!
Sortegem 6 xecs de 200 € per gastar als nostres establiments

Del 7 de juliol al 3 de setembre de 2023

Què has de fer?
1 · FES UNA COMPRA SUPERIOR A 20 €
2 · PRESENTA EL TEU TIQUET I RECULL EL TEU OBSEQUI A @REGALARO
3 · OMPLE LA BUTLLETA I PARTICIPA EN EL SORTEIG

Teniu des del dia 7 de juliol fins al 3 de setembre per participar. El sorteig  tindrà lloc el 8 de setembre a Regal’aro de Parc d’Aro
La participació en el concurs suposa l’acceptació íntegra de les bases reguladores. Els guanyadors/es autoritzen de forma expressa a la captació i publicació de la seva imatge per part de Parc d’Aro, incloent els mitjans en línia o comercials que consideri aquesta entitat.

En virtut de la normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal, mitjançant la present butlleta autoritza a què les dades personals facilitades siguin incorporades en un fitxer denominat CONCURSOS, responsabilitat de NOU CENTER D’ARO, SA a PG SANT JOAN DE PALAMÓS, 33-34 · 17230 PALAMÓS La finalitat d’aquest tractament és el control i la gestió dels concursos i sortejos que s’organitzen des de Parc d’Aro, així com la promoció i participació en aquestes. Aquestes dades seran conservades fins a la finalització del concurs o sorteig i entrega del corresponent premi. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones i seran conservades sempre que sigui imprescindible o legítim per la finalitat que es van captar. En qualsevol cas podrà iniciar la revocació del consentiment donat, així com exercir els drets d’accés, rectificació o supressió, la limitació del tractament o oposar-s’hi, així com el dret a la portabilitat de les dades. Aquestes peticions s’hauran de realitzar a NOU CENTER D’ARO, SA a PG SANT JOAN DE PALAMÓS, 33-34 · 17230 PALAMÓS. O bé per correu electrònic a info@parcdaro.com.

Comparteix l’artícle:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *