Ofertes de Nadal pels més manetes

Aquest Nadal a la teva botiga AKI de Parc d’Aro ho tens molt fàcil per trobar el regal ideal pels amants del bricolatge, o per posar la teva casa a punt amb els millors descomptes. No et portem una oferta… sinó dues!

Del 28 de novembre al 21 de desembre ‘La Quinzena del Manetes’ et permet equipar-te als millors preus: eines, bany, pintura, calefacció… i tots els bàsics del bricolatge amb els súper preus que només trobaràs a AKI!

 

I per si això fos poc, tant pels que demanen com pels que regalen tenim un munt d’idees per a aquest Nadal! Del 28 de novembre al 7 de gener, una gran varietat de productes amb uns descomptes de fins al 40%. Ja saps què regalaràs?

Comparteix l’artícle:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *