Wine Palace, vins i licors per a cada ocasió.

Hem organitzat un sopar a casa i necessitem un vi per acompanyar-lo. Busquem un cava per a la festa d’aniversari que celebrarem. Volem regalar una ampolla d’un bon vi a un amic i no sabem amb quin quedarem millor…

Sovint hem d’escollir vins, caves o licors per a diferents ocasions i l’ajuda d’un professional que ens assessori és clau. A Wine Palace, la cadena de botigues de vins i destil·lats número 1 a Espanya, amb 20 anys d’experiència, hi trobareu experts sumelliers que us ajudaran a triar.

Al centre comercial Parc d’Aro es troba una de les seves divuit botigues, on a més del seu extens catàleg, us atrauran uns preus molt atractius. I és que Wine Palace compra directament a destil·leries i cellers productors. Sens dubte, una pila de motius per fer-hi una visita!

Wine Palace
C/ Eurocenter, s/n. Platja d’Aro.
Telf. 972 81 72 83

 

Comparteix l’artícle:

Una resposta a Wine Palace, vins i licors per a cada ocasió.

  1. Retroenllaç: Ja tenim guanyadora del sorteig final de Parc d’Aro!!! | Parc d'Aro · Centre Comercial de Platja d'Aro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *