Guanyadors 10è sorteig setmanal

Hem arribat a l’últim sorteig setmanal pels 10 anys de Parc d’Aro. Aquí teniu la llista dels  guanyadors i guanyadores del sorteig vam celebrar el dissabte 1 de setembre. Moltes felicitats a tots vosaltres!

I els premis encara no s’han acabat. Els que no hagueu estat premiats amb els sortejos setmanals no us desanimeu! Les butlletes restants entraran en un sorteig final el 8 de setembre de 2012. I per els seguidors de la nostra pàgina al facebook i els seguidors del twitter també hi ha premis! Informeu-vos en aquest link sobre com aconseguir-los!

GUANYADORS

Nuria Cama

Maria Batlle

Pere Boira

Francesc Font

Laura Bergantiñas

Olga Cabello

Laura Bosch

Ariadna Frigolé

Emili Albó

Celia Galán

Conchi Lopez

Rosa Maria Casas

Gloria Duran

Adelmai Campany

Mª del Mar Sierra

Pili Tobarias

Anna Maria Jimenez

Neus Vila

Yolanda Gutierrez

Anna Maria Jimenez

Gemma Fernandez

Rosa Maria Hinojoza

Miquel Pedrol

Antonio Cazorla

Comparteix l’artícle:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *