Final del rodatge de ‘Tercer Grado’ a Parc d’Aro

Després de dos dies molt intensos ja ha finalitzat la gravació de l’escena de la pel·lícula Tercer Grado a Parc d’Aro! Ens sentim com autèntiques estrelles de Hollywood: molta gent de la zona ha col·laborat com a extra al film i els alumnes de l’institut de Platja d’Aro també han tingut l’oportunitat de tenir el seu moment en pantalla.

bloc 1 bloc 2

bloc 3 bloc 4

L’equip de la road movie dirigida per Geoffrey Cowper es va mostrar molt satisfet amb la rebuda per part de la població de Platja d’Aro, així com amb la localització de Parc d’Aro. Nosaltres també estem molt contents i no podem esperar a veure la pel·lícula al cine!

No us la perdeu!

 

 

 

Comparteix l’artícle:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *