Toc, toc! En Biri Biri i en Mic arriben a Regal’Aro!

La retrobada del petit Biri Biri amb els seus pares mentre tots els menuts cridaven “Connectem!” va ser l’espectacle final i el moment àlgid de la Festa dels Súpers que es va celebrar a Barcelona la setmana passada.

En Biri Biri és un bebè extraterrestre que en Roc, la Lila, en Fluski i la resta de la colla del Club Súper 3 van portar de la lluna i ara a Regal’Aro ja el tenim en forma de peluix! Això sí, en Biri Biri és força tímid i costa de trobar… afanya’t abans que marxi volant!

Per sort a Regal’Aro en Biri Biri hi està molt ben acompanyat, ja que també hi ha una altra de les estrelles del Club Súper 3: en MIC. A part del peluix, d’en MIC també en tenim jocs, motxilles, llapis de colors… i un munt de coses més que de ben segur encantaran als més petits.

foto1   foto3mic   mic mic

 

Comparteix l’artícle:

4 respostes a Toc, toc! En Biri Biri i en Mic arriben a Regal’Aro!

 1. mireia villanueva diu:

  bon dia! fa unes setmanes vam veure a la vostra botiga que teníeu el Biri Biri del club super 3. Ara, la meva filla de 4 anys el demana als reis. Ja que som de Barcelona, em podeu confirmar si encara el teniu? i si és que si, ens el podeu guardar fins el proper cap de setmana?

  moltes gràcies
  Mireia

 2. en biri biri es molt guapo

 3. Rosa Miro diu:

  Hola bona tarda!
  Em podrien dir a on es pot comprar el peluix Mic?

  • Parc d'Aro diu:

   Hola Rosa,
   els peluixos d’en Mic es podien comprar a la botiga Regal’aro. Malhauradament estan esgotats ja.
   Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *