Galopa amb El Cavall Fort i El Tatano!

Avui a Regal’Aro us volem mostrar una idea regal que de ben segur encantarà als més joves de casa. Es tracta de les capses amb una subscripció anual per a les revistes El Cavall Fort i El Tatano. Aquestes dues revistes catalanes pels menuts els faran passar molt bones estones amb els seus reportatges, còmics, jocs, contes, tallers…

Tot pensant perquè es diverteixin d’allò més mentre aprenen i llegeixen! Un regal molt educatiu per a totes les edats (El Cavall Fort per a lectors a partir de 9 anys, i el seu germà petit, El Tatano, per lectors a partir de 4 anys).

Regal'Aro Cavall Fort

    Regal'Aro Cavall Fort

Afanyeu-vos abans que marxin galopant de les nostres estanteries!

Ah! I no oblideu que a Ragal’Aro també tenim regals originals per a tots els membres de la família. Perquè els regals diferents i divertits són la nostra especialitat!

Comparteix l’artícle:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *