La Primavera ja és AKI!

Ha arribat l’hora de preparar-se per al bon temps!

Quin millor moment que el canvi de temporada per posar casa teva a la última per dins i per fora? Al nou catàleg d’AKI del mes d’abril i a la Guia Especial VIVAKI Jardí 2014 hi trobaràs pàgines i pàgines de bones idees per decorar jardins, balcons i terrasses ara que arriba la primavera. I, com sempre, les últimes novetats i els millors preus en pintura, bany, il·luminació, armaris, mobles d’exterior… i amb ofertes d’escàndol: barbacoa de gas amb 4 cremadors pel teu jardí amb un 44% de descompte!

T’esperem a la teva botiga AKI de Parc d’Aro amb totes aquestes promocions, vàlides del 27 de març al 27 d’abril pel catàleg d’abril, i del 3 d’abril al 25 de maig per a la Guia Especial VIVAKI:

Comparteix l’artícle:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *