Per gustos… COLORS! I per renovar… AKI!

Amb el mes de maig arriben els dies de llum i color! Com us vam dir el mes passat, el bon temps ja és aquí i l’estiu està al caure, així que toca preparar-nos i renovar els nostres espais perquè llueixin i poguem gaudir-los d’allò més!
Per aquesta raó AKI us vol donar un cop de mà portant-vos el nou catàleg del mes de maig ple de promocions molt interessants que de ben segur no us deixaran indiferents! Com ara el llum de fulles, disponible en color blanc, lila o blau, amb el 67% de descompte!!!
Aquestes ofertes són vàlides del 24 d’abril al 18 de maig, així que us esperem a la nostra botiga AKI de Platja d’Aro disposats a ajudar-vos i assessorar-vos amb el que faci falta!

Comparteix l’artícle:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *