Tornes a casa i torna l’ordre!

Les vacances ja s’han acabat per a molts, i toca posar una mica d’ordre. Tornes a casa i torna l’ordre, i per fer que sigui el més fàcil possible, res com aprofitar les ofertes d’AKI Parc d’Aro. Hi trobaràs organitzadors i calaixos, material escolar, material per a renovar la casa, accessoris… no ens hem oblidat de res! Mira el fulletó i descobreix encara més oportunitats.

A més a més, t’oferim totes les solucions per treure el màxim partit a l’espai. vivAKI Llar té una gran varietat d’armaris, calaixos i calaixeres, organitzadors, sabaters i penjadors. Els accessoris de decoració acabaran de donar l’aire fresc que casa teva necessita per tornar millor al dia a dia.

A l’AKI Parc d’Aro hem pensat tant amb l’interior com amb l’exterior de la casa. Per això també et presentem els especials de “banys i mampares” i “casetes i coberts“.

Comparteix l’artícle:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *