d’AroBowling: Strike a la crisi!

A Parc d’Aro comptem amb un centre d’oci on la diversió ve rodada: d’AroBowling! 14 pistes de bowling, zona de màquines esportives, billars, taules d’air hockey, dianes i futbolins… i també zona de recreatius i arcades amb màquines d’última generació!

El millor de tot és que els preus i les ofertes que t’hi oferim són un autèntic strike a la crisi. No et quedis a casa i vine a passar-t’ho bé amb nosaltres! A més a més de les celebracions d’aniversari, pots gaudir de totes aquestes promocions:

      220_2 Partidas + 3Bb_Aro  221_Ninos_Partidas_Aro  234_Gin Tonic_Bolos_flash  246_Mojito + 2 Partidas

I no oblidis consultar la tarifa de preus:

TARIFA B

Comparteix l’artícle:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *