Es respira tardor: noves ofertes a AKI Parc d’Aro

Aquesta tardor pots aprofitar per  donar un nou aire a casa teva amb tot el que trobaràs al nou catàleg d’octubre d’AKI.

Les ofertes d’aquest mes són d’allò més àmplies. Repares, renoves o tot a la vegada? En tenim per totes les opcions. Les millors eines per fer des de petits treballs fins a alguns de més complexos, a més, amb les oportunitats en decoració i estufes aconseguiràs espais molt acollidors. També hi trobaràs dues seccions que valen molt la pena: unitats limitades, per aprofitar les últimes oportunitats, i l’EKO, per ser cada dia més responsable amb el medi ambient.

Aquest octubre a l’AKI Parc d’Aro, es respira tardor!

Comparteix l’artícle:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *