A Parc d’Aro ens calcem per REBAIXES!

Buscant el calçat que millor s’adapti a aquest hivern? Buscant aquelles sabates que millor combinin amb el que portes? Aprofita les rebaixes de Merkal Calzados per a tota la família al centre comercial Parc d’Aro!

Com bé sabem, les rebaixes ja són protagonistes a totes les botigues i comerços un cop entrats a la segona quinzena del mes de gener. Per això a Parc d’Aro no volem desaprofitar l’ocasió per informar-vos que a Merkal Calzados els preus estan d’escàndol!

Calceu-vos bé perquè ho rebaixem tot fins al 50%! Hi trobareu sabates per a tothom: per a dona, per a home, per a nena i per a nen.

A Merkal les rebaixes com cal!

Rebaixes Merkal

Comparteix l’artícle:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *