La nova col·lecció de Merkal a l’estil més tropical!

Merkal Calzados no només té una nova col·lecció estiuenca d’allò més acolorida i original, sinó que a més estrena nova imatge amb la guapíssima model i ex miss Espanya Helen Lindes. Ella és qui ens mostra a través del lookbook Primavera-Verano de la marca les tendències més top per aquest estiu 2015.

Les novetats que ofereix Merkal Calzados per aquest estiu ens sorprenen una vegada més apostant per uns estils molt variats i divertits per a tota la família! La tendència tropical amb motius florals, els estampats ètnics, l’estil Ladylike… Aquestes i moltes altres tendències són les que faran que passeu un estiu alegre i refrescant!

No dubtis a venir a Parc d’Aro per descobrir totes les novetats i descomptes que Merkal Calzados ens proposa per gaudir còmodament de l’estiu!

MKL_SS_2015_PLV_marzo_CC_TOCHOS-02_1024X768

Comparteix l’artícle:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *