Parc d’Aro i “Tercer Grado” s’estrenen a la gran pantalla!

tercer-grado

Després d’una llarga gira internacional per Festivals de Cine arriba a la gran pantalla dels cinemes espanyols la pel·lícula Tercer Grado, dirigida per Geoffrey Cowper, i on Parc d’Aro és la localització d’una trepidant escena d’acció que va comptar amb un munt d’extres de Platja d’Aro! 

Parc d'Aro amb Tercer GradoL’estrena del film tindrà lloc aquest diumenge dia 13 de novembre a Sevilla i Marbella, i la seva arribada a terres catalanes serà el dia 27 DE NOVEMBRE, als Cinemes Albeniz de Girona.

Aquesta producció espanyola ha passat per diversos certàmens de cinema on s’ha emportat nombrosos premis a Millor Película, Millor Director, Millor Actor, Millor Guió… Quin palmarès! Desitgem a tot l’equip, al qual va ser un plaer tenir entre nosaltres, que també tinguin el mateix èxit entre el públic a la pantalla gran!

tercer-grado-pelicula

Inspirada en fets reals, presenciats pel mateix director fa deu anys durant un assalt amb víctimes, la historia d’aquest emocionant thriller us atraparà fins l’últim minut.

Esteu preparats per l’acció? No us podeu perdre l’estrena!

Comparteix l’artícle:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *