Promocions de juny a MERKAL CALZADOS

Ja podeu pujar-hi de peus: l’estiu és a tocar i Merkal Calzados us porta una pila d’ofertes fresques per vestir els vostres peus a la última.

Sandàlies amb flors i sola en serra. Les trobareu en color negre i nude satinat per només 19,99€.
merkal-calzados-juny-promocio-1 Sandàlies amb detalls de perles i aplicacions metal·litzades des de 14,99€, en negre i nude satinat.
merkal-calzados-promocio-juny-4Ells també es posen estiuencs amb una sandàlia casual, amb tires creauades amb una planta serigrafiada que ofereixen un look urbà i casual. Les trobareu en marró i blau marí per 22,99€.
merkalcalzados-promocio-juny-5Xancletes llises o estampades amb una àmplia gamma de colors disponibles: 2 x 4,99€!
merkal-calzados-promocio-juny-7I per les nits d’estiu, un llok senzill i arrebatador: sandàlia amb taló ampli, satinada i amb printing floral poden ser vostres per 29,99€.
merkal-calzados-juny-promocio-3Les sandàlies d’espart són comodíssimes i les tenen a Merkal Calzados en diefrents alçades i estampats, des de 19,99€. Lluïu el look mediterrani!
merkalcalzados-promocio-juny-2La ràfia regna a l’estiu en els complements. Bolsos en diferents formats per a cada ocasió: platja, sopars amb amics o ocasions més formals… En tons naturals, roses, blaus… des de 12,99€.
merkal-calzados-promocio-juny-6

Comparteix l’artícle:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *